Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 14/2003

Sessió ordinària del dia 18 de novembre del 2003
PDF document icon Diari 14-2003, del 18 de novembre.pdf — PDF document, 414 kB (424,826 bytes)

1- Elecció d'un membre, per cobrir una vacant en la Comissió Permanent del Consell General.

2- Elecció de tres membres per cobrir les vacants en la delegació del Consell General davant de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa.

3- Preguntes al Govern amb resposta oral.

(segons llistat annex)


ANNEX
Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 18 de novembre del 2003

1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 17 de novembre del 2003, relativa als criteris que segueix STA en relació als serveis complementaris, amb declaració d'urgència, (Reg. Núm. 1174-A).

2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 17 de novembre del 2003, relativa a les analítiques de dioxines i furans en mostres de cendres i escòries, amb declaració d'urgència, (Reg. Núm. 1175-A).

3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 7 d'octubre del 2003, relativa a la creació d'un "Centre de Recerca d'Afers Exteriors", (Reg. Núm. 961-A).

4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Joan Monegal Blasi, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 11 de novembre del 2003, relativa a la situació de retard d'Andorra pel que fa a les noves tecnologies detectada en l'informe de l'ONU, (Reg. Núm. 1130-A).

5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Joan Monegal Blasi, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 11 de novembre del 2003, relativa a la instal·lació de les antenes de telefonia al nou edifici del Servei de Telecomunicacions a Santa Coloma situat al davant del Col·legi Janer i prop de l'Escola Andorrana, (Reg. Núm. 1131-A).

6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 11 de novembre del 2003, relativa a la Representació Permanent davant les Nacions Unides, (Reg. Núm. 1134-A).

7. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 11 de novembre del 2003, relativa a les declaracions del ministre portaveu sobre la incineració de residus, (Reg. Núm. 1135-A).

8. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 11 de novembre del 2003, relativa a la responsabilitat de l'administració pública derivada de les autoritzacions de l'edifici Els Vilars I d'Escaldes-Engordany, (Reg. Núm. 1136-A).

9. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 11 de novembre del 2003, relativa a l'avantprojecte de reglament de transport sanitari terrestre, (Reg. Núm. 1137-A).

10. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 11 de novembre del 2003, relativa al resultat de la negociació pel que fa a l'obligatorietat del català, a l'estatut del personal andorrà del sistema espanyol, i al caràcter públic de l'escola espanyola a Andorra, (Reg. Núm. 1138-A).

11. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 11 de novembre del 2003, relativa als acords amb la Unió Europea a l'entorn de la fiscalitat dels rendiments del capital dipositat a les entitats andorranes, (Reg. Núm. 1139-A).