Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 12/2003

Sessió ordinària del dia 23 de setembre del 2003
PDF document icon Diari 12-2003, del 23 de setembre.pdf — PDF document, 295 kB (302,705 bytes)

1- Informe de la Comissió Permanent sobre els afers tractats fora període de sessions.

2- Preguntes al Govern amb resposta oral.
(segons llistat annex)

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 23 de setembre del 2003

1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 12 de setembre del 2003, relativa als tràmits que han de realitzar les persones titulars d'una autorització de residència passiva per poder recuperar el dipòsit, (Reg. Núm. 870-A).

2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 12 de setembre del 2003, relativa al cobrament de l'atenció sanitària del Servei d'Urgències Mèdiques, (Reg. Núm. 871-A).

3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 12 de setembre del 2003, relativa a la Representació Permanent davant les Nacions Unides, (Reg. Núm. 872-A).

4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 12 de setembre del 2003, relativa a la circular del SAAS sobre la "normativa de les declaracions amb els mitjans de comunicació", (Reg. Núm. 873-A).

5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 11 de setembre del 2003, relativa a l'eventual moratòria en l'autorització de construcció de noves places hoteleres, (Reg. Núm. 874-A).

6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Miquel Alís Font, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 12 de setembre del 2003, relativa al conveni entre el Govern i el Comú d'Ordino per a la construcció d'un aparcament, (Reg. Núm. 875-A).

7. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Miquel Alís Font, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 12 de setembre del 2003, relativa als estudis realitzats per a la construcció d'un aeroport a la Rabassa, (Reg. Núm. 876-A).

8. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 11 de setembre del 2003, relativa a la inversió que el Govern preveu destinar a la reobertura de l'aeroport de l'alt Urgell, (Reg. Núm. 877-A).

9. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 11 de setembre del 2003, relativa al cost anual de la gestió de l'aeroport, (Reg. Núm. 878-A).

10. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Josep Dallerès Codina, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 12 de setembre del 2003, relativa a les diferències entre les tarifes de les línies especialitzades digitals de l'STA en funció de les diferents parròquies, (Reg. Núm. 880-A).