Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 14/2011

Sessió ordinària del dia 24 de novembre del 2011
PDF document icon Diari 14-2011 del 24 de novembre del 2011.pdf — PDF document, 456 KB (467069 bytes)

1. Elecció d’un membre de la Comissió Permanent del Consell General.
2. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de l'impost sobre el valor afegit.
3. Examen i votació de les liquidacions de comptes del Consell General, dels òrgans que hi estan vinculats, del Tribunal Constitucional, de l’Administració general, de les entitats parapúbliques, de dret públic i altres organismes, així com de les societats públiques participades per l’Administració general, corresponents als exercicis del 2008 i 2009, i dels resultats de l’informe del Tribunal de Comptes en relació a les transferències fetes als comuns, corresponents als mateixos exercicis.
4. Examen i votació de l’informe de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost relatiu a l’Informe 1/2011 del Tribunal de Comptes corresponent a les despeses electorals relatives a les eleccions al Consell General celebrades l’abril del 2011.
5. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades del seminari de formació dels avaluadors del 4t cicle del GRECO, que tindrà lloc a Andorra el 9 de novembre del 2011.
6. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a la fase inicial del projecte d'implementació del passaport biomètric de segona generació relativa a l'adequació del sistema d'informació actual.
7. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de mesures complementàries a les mesures de la Llei 93/2010, de 16 de desembre, de promoció de l'activitat econòmica i social, i de racionalització i d'optimització dels recursos de l'Administració.
8. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de protecció contra el tabaquisme passiu ambiental.
9. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord monetari entre el Principat d'Andorra i la Unió Europea.
10. Declaració institucional del Dia Internacional contra la violència de gènere.