Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 12/2011

Sessió ordinària del dia 13 d'octubre del 2011
PDF document icon Diari 12-2011 del 13 d'octubre del 2011.pdf — PDF document, 276 KB (282895 bytes)

1. Examen i votació de la ratificació de l’Acord entre el Principat d’Andorra i la República Federal d’Alemanya per a l’intercanvi d’informació en matèria fiscal.
2. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar els crèdits a l’emancipació i els crèdits per accedir a un habitatge de lloguer corresponents a la convocatòria d’ajuts a l’habitatge de lloguer de l’any 2011.
3. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar la continuació dels treballs tècnics i d’execució de les obres de construcció de les dependències comunals al carrer Prat de la Creu, en el marc de la reordenació urbanística dels entorns de la Casa de la Vall.
4. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades del contracte de concessió de la línia ràpida del bus exprés entre Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.
5. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades del conveni entre el Govern d'Andorra i la Cambra de Notaris d'Andorra per a la continuació del projecte de microfilmació, digitalització i mecanització dels protocols notarials propietat de l'Estat.
6. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades del funcionament i manteniment del nou edifici del Consell General.
7. Examen i votació del Projecte de llei d'adaptació dels estatuts de la societat Ramaders d'Andorra, S.A. a la Llei 20/2007, del 18 d'octubre del 2007, de societats anònimes i de responsabilitat limitada.
8. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de l'aplicació de la legislació vigent en matèria de benestar fins a la fi de l'exercici 2011.