Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 11/2011

Sessió ordinària del dia 29 de setembre del 2011
PDF document icon Diari 11-2011 del 29 de setembre.pdf — PDF document, 510 KB (523105 bytes)

Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 29 de setembre del 2011.

  • Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Meritxell Mateu Pi, consellera general del Grup Parlamentari Demòcrata, per escrit de data 28 de setembre del 2011, relativa a la situació en què es troba el projecte d’ampliació del Lycée Comte de Foix a Encamp, (Reg. Núm. 964).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 20 de setembre del 2011, relativa a la tramesa al Consell General de l’Acord monetari amb la Unió Europea, (Reg. Núm. 917).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 20 de setembre del 2011, relativa a conèixer el model que defensa per a la ràdio i la televisió públiques, (Reg. Núm. 918).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. David Rios Rius, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 20 de setembre del 2011, relativa al seguiment que està fent el Govern dels 30 compromisos sorgits de la Taula de diàleg per un pacte per al treball i el desenvolupament econòmic, (Reg. Núm. 919).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Gerard Barcia Duedra, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 20 de setembre del 2011, relativa als compromisos contrets pel pressupost 2012 provinents de l’exercici anterior, (Reg. Núm. 920).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sr. Sílvia Eloïsa Bonet Perot, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 20 de setembre del 2011, relativa a les dificultats que han sorgit últimament amb el subministrament de fàrmacs a les farmàcies del país degut a les noves directrius en matèria de notificacions d’exportacions a països tercers de l’Agència Espanyola del Medicament, (Reg. Núm. 921).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. David Rios Rius, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 20 de setembre del 2011, relativa al Consell d’Administració d’Andorra Turisme, (Reg. Núm. 922).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. David Rios Rius, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 20 de setembre del 2011, relativa al nou gerent d’Andorra Turisme, (Reg. Núm. 923).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 20 de setembre del 2011, relativa a unes manifestacions efectuades pel ministre d’Economia i Territori en un mitjà escrit de comunicació del proppassat dia 16 d’agost, (Reg. Núm. 924).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 20 de setembre del 2011, relativa a l'increment de les despeses financeres de l'Estat després que el Govern hagi acceptat augmentar la retribució de les pòlisses de crèdit contractades amb les entitats bancàries andorranes passant d'abonar l'euríbor +0,25 a l'euríbor +0,50, (Reg. Núm. 925).