Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 6/2005

Sessió Ordinària del dia 26 de setembre del 2005
PDF document icon s06-2005.pdf — PDF document, 278 KB (285371 bytes)

1. Informe de la Comissió Permanent sobre els afers tractats fora període de sessions.

2. Preguntes al Govern amb resposta oral.
ANNEX : Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 26 de setembre del 2005

1. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern, presentada pel M. I. Sr. Vicenç Alay Ferrer, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 22 de setembre del 2005, relativa a la Llei 17/2004, del 3 de novembre, de l'impost indirecte sobre prestació de serveis empresarials i professionals, (Reg. Núm. 804).

2. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern, presentada pel M. I. Sr. Josep Dallerès Codina, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 22 de setembre del 2005, relativa a unes obres que s'han estat duent a terme per damunt del riu Ariège a la zona de l'estany de les Abelletes, (Reg. Núm. 805).

3. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Mariona González Reolit, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 23 de setembre del 2005, relativa al Decret d’estructuració del Ministeri d’Esports i Voluntariat, (Reg. Núm. 806).

4. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada pel M. I. Sr. Carles Blasi Vidal, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 20 de juliol del 2005, relativa al nomenament del Sr. Jordi Robert Ribes com a membre del Consell d’Administració del Servei de Telecomunicacions d’Andorra, (Reg. Núm. 646).

5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 14 de setembre del 2005, relativa al desenvolupament reglamentari de la Llei de la funció pública, (Reg. Núm. 763).

6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Carles Blasi Vidal, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 14 de setembre del 2005, relativa a la construcció d’una llosa al llit del riu Gran Valira sota el Pont de París, (Reg. Núm. 764).

7. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Mariona González Reolit, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 14 de setembre del 2005, relativa al Decret de modificació del Decret relatiu a l’establiment dels horaris comercials per a l’any 2005, (Reg. Núm. 765).

8. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. M. Rosa Ferrer Obiols, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 14 de setembre del 2005, relativa al Conveni sobre drets econòmics, socials i culturals, (Reg. Núm. 766).

9. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 13 de setembre del 2005, relativa a la cruïlla de la carretera d'Engolasters amb la Carretera General 2 a Escaldes-Engordany, (Reg. Núm. 767).

10. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 13 de setembre del 2005, relativa a la situació de perill per als vianants que transiten per la Carretera General núm. 2, en el tram del Coll de Caldes, a Escaldes-Engordany, (Reg. Núm. 768).

11. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 14 de setembre del 2005, relativa a la protecció de dades personals, (Reg. Núm. 769).

12. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Rodríguez Rossa, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 14 de setembre del 2005, relativa a la carta apareguda en un mitjà escrit d’informació manifestant la queixa d’una parella per haver estat retinguts a la frontera amb l’acusació de transportar una certa mínima quantitat de droga tòxica, (Reg. Núm. 770).

13. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Lurdes Font Puigcernal, consellera general del Grup Parlamentari CDA + Segle XXI, per escrit de data 14 de setembre del 2005, relativa a les actuacions que pensa dur a terme el Govern prop de les autoritats franceses per tal d'evitar nous problemes de manca de coordinació i de celeritat a l'hora de mantenir oberts, des de França, els accessos al Túnel i al Port d'Envalira, (Reg. Núm. 772).

14. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Lurdes Font Puigcernal, consellera general del Grup Parlamentari CDA + Segle XXI, per escrit de data 14 de setembre del 2005, relativa a les obres de realització de la rotonda situada just abans de l'estació del FUNICAMP, (Reg. Núm. 773).

15. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Enric Tarrado Vives, president del Grup Parlamentari CDA + Segle XXI, per escrit de data 14 de setembre del 2005, relativa a l'acabament de l'obra del Túnel del Grau de la Sabata, (Reg. Núm. 774).

16. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Enric Tarrado Vives, president del Grup Parlamentari CDA + Segle XXI, per escrit de data 14 de setembre del 2005, relativa a les mesures que pensa dur a terme el Govern per tal de minimitzar l'impacte negatiu que la realització de les obres ocasiona en la qualitat de vida dels ciutadans i dels visitants, (Reg. Núm. 775).