Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Documentació / Diari Oficial del Consell General / Any 2005 / DCG 1/2005 (Vol. II)

DCG 1/2005 (Vol. II)

Sessió extraordinària del dia 21 de febrer del 2005
PDF document icon s01-2005. Volum II.pdf — PDF document, 291 KB (298422 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2005, així com del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de la licitació del concurs per l’equipament del nou Centre Penitenciari de la carretera de la Comella.

3- Examen i aprovació, si escau, de les liquidacions de comptes del Consell General, Administració general i parapúbliques, corresponents a l’exercici 2002, així com dels resultats de l’informe del Tribunal de Comptes en relació a les transferències fetes als comuns, corresponents al mateix exercici.

4- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació de l’Acord entre el Principat d’Andorra i la Comunitat Europea relatiu a l’establiment de mesures equivalents a les previstes a la Directiva 2003/48/CE del Consell en matèria de fiscalitat dels rendiments de l’estalvi en forma de pagament d’interessos.

5- Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, a la Proposta d’aprovació de la ratificació de l’Acord de cooperació entre el Principat d’Andorra i la Comunitat Europea.

6- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació del tipus de gravamen de l’impost indirecte sobre la prestació de serveis bancaris i de serveis financers.

7- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei qualificada de les unions estables de parella.

8- Examen i aprovació, si escau, de la Declaració d’utilitat pública de l’obra, projecte núm. 0002/2004 “Desviació de Sant Julià de Lòria”.

9- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni europeu de cooperació judicial en matèria penal signat a Estrasburg el dia 20 d’abril de 1959.

10- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació de l’article 1 i de l’article 11 de la Llei qualificada de finançament electoral.

11- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei de modificació de l’article 14 de la Llei general de les finances públiques i de l’article 63 de la Llei 10/2003, del 27 de juny, de les finances comunals.

12- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei de designació de carreteres generals.

13- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei dels agents de circulació comunals.

14- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei qualificada del Codi penal.

15- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació del Codi de procediment penal.

16- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Patrick García Ricart, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 15 de febrer del 2005, relativa als ajudants de mestre de l’Escola Andorrana, (Reg. Núm. 95).

17- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Patrick García Ricart, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 15 de febrer del 2005, relativa al nou Codi penal,
(Reg. Núm. 96).

18- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 15 de febrer del 2005, relativa a les mesures que ha previst adoptar Govern per garantir la neutralitat dels mitjans públics de comunicació durant la propera campanya electoral, (Reg. Núm. 97).