Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 9/1995

Sessió Ordinària del dia 30 de juny de 1995
PDF document icon Diari 9-1995, del 30 de Juny.pdf — PDF document, 159 kB (163699 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de suplement de crèdit pressupostari per fer front a les despeses derivades de la concessió de beques i crèdits escolars per al curs 1994-1995.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de la modificació de la Llei del Cànon sobre el Consum d'Electricitat i Telèfon.

3- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat del Projecte de Llei de suplement de crèdit pressupostari per fer front a les despeses de resolució del contracte amb el col·legi d'Art Major de la Seda de Barcelona.

4- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat del Projecte de Llei de suplement de crèdit extraordinari per fer front a diverses despeses derivades de la celebració del 1r Festival de Cinema de Muntanya.

5- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de modificació de la tarifa general de taxes del consum.

6- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de quota d'immigració pel període comprés entre l'1 de juny de 1995 i el 31 de maig de 1996.

7- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de residències passives.

8- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de Llei qualificada del matrimoni.

9- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'Acord presentada pel M.I. Sr. Ladislau Baró Solà, en representació del Grup Parlamentari Agrupament Nacional Democràtic, relativa a "la convenció sobre la reducció dels casos de pluralitat de nacionalitats i sobre les obligacions militars en cas de pluralitat de nacionalitats" del Consell d'Europa.

10- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta relativa a la construcció, explotació i manteniment del túnel d'Envalira i accessos per concessió administrativa.

11- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'Acord relativa a la utilització d'un dels idiomes oficials a l'ONU, per part d'Andorra.

12- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de modificació de la Llei de Caça.

13- Examen i aprovació, si escau, de les liquidacions de comptes, de les transferències als Comuns per a 1993.

14- Preguntes al Govern.