Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 11/1995

Sessió Ordinària del dia 21 de novembre de 1995
PDF document icon Diari 11-1995, del 21 de Novembre.pdf — PDF document, 101 kB (103560 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació de la Convenció cultural europea.

2- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació del Conveni europeu dels drets humans i les llibertats fonamentals i proposta de reserves i declaracions a formular pel Principat d'Andorra al Conveni per a la protecció dels drets humans i les llibertats de data 4 de novembre de 1950.

3- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació del Protocol addicional número 6 al Conveni dels drets humans i les llibertats fonamentals referent a l'abolició de la pena de mort.

4- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació del Protocol número 11 a la Convenció de salvaguarda dels drets humans i les llibertats fonamentals, per a la reestructuració del mecanisme de control que estableix la Convenció.

5- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'adhesió del Principat d'Andorra al Conveni de la Postil·la de la Haia, de data 5 d'octubre de 1961.

6- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'adhesió del Principat d'Andorra a l'Organització per a la seguretat i cooperació europea.

7- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació de la Convenció relativa als drets de l'infant, adoptada per l'Assemblea General de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989.

8- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'adhesió del Principat d'Andorra al Tractat de no proliferació d'armes nuclears.

9- Debat i votació de la moció presentada pel M.I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Parlamentari Nova Democràcia, per escrit de data 6 d'octubre de 1995.

10- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'acord relativa a la formalització d'un doble conflicte de competències davant el Tribunal Constitucional.

11- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de declaració referent al conflicte Serbo-Bosnià.

12- Preguntes al Govern.