Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 8/1991

Sessió ordinària del dia 23 d'abril de 1991. 23/04/1991
PDF document icon Diari 8-1991, del 23 d'Abril.pdf — PDF document, 159 kB (163,282 bytes)

1. Resposta del Consell Executiu a les manifestacions que feren constar en acta els MM.II. Srs. Consellers Generals, Josep Mª Rossell Pons, Enric Dolsa Font i Albert Pintat Santolària en la sessió del proppassat dia 5 de març.

2. Resposta oral del M.I. Govern, a la pregunta formulada pels MM.II. Srs. Consellers Generals de la Parròquia de La Massana, referent a la dimissió del M.I. Sr. Candid Naudi Mora, del càrrec de Conseller de Turisme i Esports. (Reg. Núm. 151-A).

3. Moció presentada per varis MM.II. Srs. Consellers Generals, en relació amb els serveis prestats pels Centres de Salut.

4. Moció presentada per varis MM.II. Srs. Consellers Generals, relativa a la creació d’una Comissió legislativa per a les Relacions Interparlamen-tàries.

5. Examen i aprovació, si escau, pel procediment de lectura única, del Projecte de Llei de Crèdit Extraordinari per a la participació d’Andorra a l’Exposició Universal de Sevilla 1992.

6. Notificació de la Llei d’Augment del nombre de Consellers de Comú de la Parròquia de Sant Julià de Lòria, aprovada pels MM.II. Srs. Delegats Permanents.