Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 14/1991

Sessió ordinària del dia 31 de juliol de 1991. 31/07/1991
PDF document icon Diari 14-1991, del 31 de Juliol.pdf — PDF document, 100 KB (102769 bytes)

1.- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord presentada per varis MM.II. Srs. Consellers Generals (Reg. Núm. 363-A), relativa a con-venis internacionals.

2.- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord presentada per varis MM.II. Srs. Consellers Generals (Reg. Núm 442-A), relativa a la tramesa de les actes del M.I. Consell General dels dies 15 i 28 de maig de 1991.

3.- Examen i aprovació, si escau, pel procediment de lectura única, de la Proposició de Llei de Modificació de la Llei de Caça.

4.- Examen i aprovació, si escau, de la proposta de declaració d’aliena-bilitat d’un terreny en relació al conveni d’ocupació de terrenys propie-tat dels Srs. Maria Pons Torres, Josep Montané Pons i Montserrat Montané Pons, per a l’eixampla i rectificació de la Carretera General Núm. 3, zona del pont d’Ordino.

5.- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de Modificació de l’article 42 del Reglament Tècnic de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

6.- Examen i aprovació, si escau, del Reglament Intern per a la Gestió del Pressupost d’Atencions Generals del M.I. Consell General.

7.- Examen i aprovació, si escau, pel procediment de lectura única, de la Proposició de Llei de Crèdit Extraordinari per al M.I. Consell General.

8.- Notificació en relació a la contractació de personal per als serveis del M.I. Consell General.