Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 04/2023

Sessió ordinària celebrada el dia 31 de gener del 2023
PDF document icon Diari 4-2023 del 31 de gener del 2023.pdf — PDF document, 560 KB (574287 bytes)
  1. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de l’adhesió d’Andorra a l’Acord relatiu a l’adopció de reglaments tècnics harmonitzats de les Nacions Unides aplicables a vehicles de rodes i als equipaments i les peces que s’hi puguin muntar i/o utilitzar, i sobre les condicions de reconeixement recíproc de les homologacions concedides conforme a aquests reglaments de les Nacions Unides, fet a Ginebra el 20 de març del 1958.
  2. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i la República Txeca per eliminar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i sobre el capital i per prevenir l’evasió i el frau fiscals.
  3. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i el Principat de Mònaco per eliminar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i sobre el patrimoni i per prevenir l’evasió i l’elusió fiscals.
  4. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació de l’Acord marc entre el Principat d’Andorra i el Banc Europeu d’Inversions sobre les activitats del Banc Europeu d’Inversions al Principat d’Andorra.
  5. Elecció d’un membre de la Comissió Permanent per cobrir la vacant produïda entre els electes en col·legi nacional.
  6. Informe de la delegació del Consell General a l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa (APCE) corresponent a l’any 2022.
  7. Informe de la delegació del Consell General a l’Assemblea Parlamentària de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE-PA) corresponent a l’any 2022.
  8. Examen i votació del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2023, així com del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.