Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 02/2023

Sessió ordinària celebrada el dia 19 de gener del 2023
PDF document icon Diari 2-2022 del 19 de gener del 2023.pdf — PDF document, 966 KB (989908 bytes)
  1. Examen i votació de l’Expedient per a la declaració d’alienabilitat d’una porció de terreny patrimonial del Govern a la plana del Babot d’Ordino.
  2. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei 23/2021, del 14 d’octubre, de taxes de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra.
  3. Examen i votació del Projecte de llei de la professió de traductor i intèrpret, i traductor i intèrpret jurat, i de creació del Col·legi Oficial de Traductors i Intèrprets, i Traductors i Intèrprets Jurats d’Andorra (Cotija).
  4. Examen i votació del Projecte de llei de recerca en l’àmbit de la salut i la biomedicina.
  5. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni per a la protecció dels drets humans i de la dignitat de l’ésser humà respecte a les aplicacions de la biologia i de la medicina (Conveni sobre els drets humans i la biomedicina), fet a Oviedo el 4 d’abril de 1997.
  6. Examen i votació del Projecte de llei d’avaluació ambiental de projectes i de plans i programes.
  7. Examen i votació del Projecte de llei de mesures per a la reforma de la imposició directa i de modificació d’altres normes tributàries i duaneres.
  8. Examen i votació del Projecte de llei de mesures urgents per a la millora del poder adquisitiu de la ciutadania i en matèria d’arrendaments d’habitatge.
  9. Designació d’un membre de la Comissió executiva de l’Institut Andorrà de les Dones.
  10. Examen i votació de la Moció demanant a Govern que aturi temporalment, fins a la propera legislatura, tota actuació successiva a les realitzades fins a la data en relació al projecte d’heliport nacional.