Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 17/2018

Sessió ordinària del dia 18 d’octubre del 2018
PDF document icon Diari 17-2018 del dia 18 d'octubre del 2018.pdf — PDF document, 869 KB (890018 bytes)

1- Informe anyal del Raonador del Ciutadà corresponent a l’any 2017.

2- Examen i votació del Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei 18/2017, del 20 d’octubre, qualificada de transferències als comuns.

3- Examen i votació de les esmenes a la totalitat presentades pels M. I. Srs. Gerard Alís Eroles, Rosa Gili Casals i Pere López Agràs, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt, i pels M. I. Srs. Josep Pintat Forné, Joan Carles Camp Areny i Josep Majoral Obiols, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt, al Projecte de llei de mesures urgents relatives a l’arrendament d’habitatges.

4- Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei de creació de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra.

5- Examen i votació del Projecte de llei del Codi de procediment civil.

6- Examen i votació de la Proposició de llei de modificació de la Llei 32/2017, del 20 de desembre, de col·laboració entre l’Administració general i els comuns, i entre els comuns.

7- Examen i votació de la Moció instant al Govern a què impulsi la creació d’una comissió per l’elaboració d’una Estratègia Nacional pel Comerç així com per al seguiment del pla estratègic del turisme de compres, presentada pels M. I. Srs. Pere López Agràs, Gerard Alís Eroles i Rosa Gili Casals, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt.

8- Nomenament del president del Consell d’Administració de l’AFA.