Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 14/2014

Sessió ordinària del dia 9 d’octubre del 2014
PDF document icon Diari 14-2014 del 9 d'octubre 2014.pdf — PDF document, 424 kB (435017 bytes)

Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).

1- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. David Rios Rius, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 30 de setembre del 2014, relativa a la recaptació de l’impost de societats provinent del sector bancari i financer, (Reg. Núm. 886).

2- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 30 de setembre del 2014, relativa a les crítiques sobre les diverses mancances que tindria el nou Estadi Nacional, (Reg. Núm. 887).

3- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 30 de setembre del 2014, relativa a la preparació per part de l’Administració fiscal de la propera aplicació de l’Impost sobre la renda de les persones físiques, (Reg. Núm. 890).

4- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Sílvia Eloisa Bonet Perot, consellera general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 30 de setembre del 2014, relativa a saber si Govern té intenció de presentar abans de finalitzar la legislatura un projecte de modificació del Codi de relacions laborals per a la introducció del dret de vaga, (Reg. Núm. 891).

2. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Conveni entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa per evitar les dobles imposicions i prevenir l’evasió i el frau fiscals en matèria d’impostos sobre la renda.

3. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Conveni entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa en l’àmbit de l’ensenyament.

4. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l’Acord entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa relatiu a la cooperació tècnica i a l’assistència mútua en matèria de protecció civil i a la integració dels equips de socors andorrans en els equips de socors francesos durant les seves intervencions fora del territori francès en cas de catàstrofes naturals o d’accidents tecnològics greus.

5. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern de la República Francesa relatiu a la cooperació transfronterera en matèria policial i duanera.

6. Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Mixt, al Projecte de llei de regulació dels jocs d’atzar.