Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 16/2009

Sessió ordinària del dia 29 de desembre del 2009
PDF document icon s16-2009.pdf — PDF document, 358 KB (367001 bytes)

1. Examen i aprovació, si escau, de la Moció presentada pel M. I. Sr. Joan Gabriel Estany, president del Grup Parlamentari Reformista a la pregunta relativa a la nova proposta de calendari i d'horaris comercials.

2. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de signatura electrònica.

3. Examen i aprovació, si escau, de les liquidacions de comptes del Consell General, dels òrgans que hi estan vinculats, del Tribunal Constitucional, de l’Administració general i de les entitats parapúbliques corresponents a l’exercici del 2006, així com dels resultats de l’informe del Tribunal de Comptes en relació a les transferències fetes als comuns, corresponents al mateix exercici.

4. Examen i aprovació, si escau, de les liquidacions de comptes del Consell General, dels òrgans que hi estan vinculats, del Tribunal Constitucional, de l’Administració general i de les entitats parapúbliques corresponents a l’exercici del 2007, així com dels resultats de l’informe del Tribunal de Comptes en relació a les transferències fetes als comuns, corresponents al mateix exercici.

5. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar diverses despeses de funcionament i d’inversió de la Presidència del Govern i dels ministeris d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, d’Ordenament Territorial, Medi Ambient i Agricultura, d’Educació i Cultura i de Salut, Benestar i Treball.

6. Debat de totalitat del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici 2010, així com de les esmenes a la totalitat presentades respectivament, pel M. I. Sr. Joan Gabriel Estany, president del Grup Parlamentari Reformista i pel M. I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, president del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, i del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.