Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 5/2001

Sessió ordinària del dia 14 de juny del 2001
PDF document icon Diari 5-2001, del 14 de juny.pdf — PDF document, 408 KB (418475 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació dels convenis entre el Principat d'Andorra, el Regne d'Espanya i la República Francesa relatius a l'entrada, la circulació, el sojorn i l'establiment dels seus nacionals i a la circulació i el sojorn al Principat d'Andorra dels nacionals d'estats tercers.

2- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Conveni de seguretat social entre el Principat d'Andorra i la República Francesa.

3- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Protocol d'entesa entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern dels Estat Units d'Amèrica sobre el programa d'intercanvi Fulbright.

4- Nomenament de la delegació del Consell General davant de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa.

5- Nomenament de la delegació del Consell General davant de l'Assemblea Parlamentària de l'Organització per a la Seguretat i Cooperació Europea.

6- Preguntes al Govern amb resposta oral.
(segons llistat annex)


Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 14 de juny del 2001

1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Joan Monegal Blasi, Conseller General del Grup Demòcrata, per escrit de data 3 de maig del 2001, relativa a les condicions de creació de la Unitat Central d'Informació Policial (UCI).
(Reg. 403-A)

2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, Conseller General del Grup Socialdemòcrata, per escrit de data 10 de maig del 2001, relativa al calendari escolar per al curs 2001-2002. (Reg. 427-A)