Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 9/1997

Sessió Ordinària del dia 13 de novembre de 1997
PDF document icon Diari 9-1997, del 13 de Novembre.pdf — PDF document, 422 kB (432767 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació del Protocol sobre qüestions veterinàries complementari a l’Acord en forma de bescanvi de notes entre el Principat d’Andorra i la Comunitat Econòmica Europea.

2- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de l’Acord entre la República de Letònia i el Principat d’Andorra sobre la supressió mútua de necessitat de visat.

3- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord presentada pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany i M. Rosa Ferrer Obiols, en relació a la Convenció europea sobre la televisió transfronterera, de 1989.

4- Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Josep Dallerès Codina, en representació del Grup Parlamentari Agrupament Nacional Democràtic, al Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades de l’adquisició de documentals per a la programació d’Andorra Televisió per a l’any 1997.

5- Debat de totalitat del Projecte de llei de pressupost per a l’exercici de 1998, d'acord amb l'article 111.1 del Reglament del Consell General, així com de les esmenes a la totalitat presentades.

6- Designació d’un magistrat pel Tribunal Constitucional.

7- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la tarifa general de taxes de consum.

8- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit de data 7 d’octubre de 1997.

9- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit de data 12 d’octubre de 1997.

10- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada per la M. I. Sra. M. Rosa Ferrer Obiols, en representació del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit de data 13 d’octubre de 1997.

11- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit de data 11 de novembre de 1997.