Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 11/1997

Sessió Ordinària del dia 18 de desembre de 1997
PDF document icon Diari 11-1997, del 18 de Desembre.pdf — PDF document, 451 kB (462496 bytes)

1- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei de creació i funcionament del raonador del ciutadà.

2- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei qualificada reguladora de les unions familiars de fet.

3- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses d'adquisició dels terrenys afectats per l'obra de desviació i doblament de la carretera general núm. 2 a la zona de la central de FEDA.

4- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses d'adquisició del terreny anomenat "Finca Prat Gran", a Santa Coloma.

5- Ratificació del nomenament del Consell d'Administració de l'INAF.

6- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei reguladora de la gestió i l’organització administrativa de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

7- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de l'article 2 del Reglament d'aplicació núm. 6 i dels articles 3 i 4 del Reglament d'aplicació núm. 10 de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

8- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit de data 21 de novembre de 1997.

9- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada per la M. I. Sra. M. Rosa Ferrer Obiols, del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit de data 24 de novembre de 1997.

10- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit de data 15 de desembre de 1997

11- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit de data 16 de desembre de 1997

12- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels M. I. Srs. Vicenç Mateu Zamora i Vicenç Alay Ferrer, del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit de data 4 de desembre de 1997