Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 9/1993

Sessió Extraordinària del M. I. Consell General del dia 4 de novembre de 1993
PDF document icon Diari 9-1993, del 04 de Novembre.pdf — PDF document, 205 KB (210544 bytes)

1. Examen i aprovació, si escau, pel procediment de lectura única, de la Proposició de Llei Qualificada de Delimitació de Competències dels
Comuns.

2. Examen i aprovació, si escau, pel procediment de lectura única, de la Proposició de Llei Qualificada de Transferències als Comuns.

3. Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de Llei de modificació de l’article 10.4 de la Llei de modificació de la Llei de creació de l’Ens
Forces Elèctriques d’Andorra.

4. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de Quota d’Immigració per a l’any 1993.

5. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de Crèdit Extraordinari per fer front a les despeses derivades de l’estància de dos joves en un centre adequat assenyalat per la Direcció de Justícia Juvenil de la Generalitat de Catalunya.

6. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de Crèdit Extraordinari per a l’adequació dels locals destinats a l’Administració de Justícia.

7. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei sobre les Condicions per a l’Exercici de l’Activitat de Transport i de Disposicions en Matèria
Social en el Sector del Transport per Carretera.

8. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de creació de l’Oficina Andorrana d’Entitats d’Assegurança d’Automòbil.

9. Examen i aprovació, si escau, del Tractat de bon veïnatge, d’amistat i de cooperació entre el Principat d’Andorra, la República francesa i el Regne d’Espanya.

10. Informació per part del M.I. Govern sobre l’Acord entre el Principat d’Andorra i el Regne d’Espanya relatiu a l’estatut del Copríncep Episco-pal.

11. Examen i aprovació, si escau, de la signatura per part del M.I. Govern de la declaració mitjançant la qual el Principat d’Andorra accepta les obligacions consignades en la Carta de les Nacions Unides i es compro-met a complir-les.

12. Examen i aprovació, si escau, d’una Proposta d’Acord relativa al Consell d’Europa.

13. Examen i aprovació, si escau, d’una Proposta d’Acord relativa a la designació per part del M.I. Consell General de dos magistrats del Tribunal Constitucional.