Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 5/1990

Sessió extraordinària del 15 de febrer de 1990. 15/02/1990
PDF document icon Diari 5-1990, del 15 de Febrer.pdf — PDF document, 179 kB (183793 bytes)

1. Debat sobre el Discurs-Programa presentat pel M.I. Sr. Cap de Govern.

2. Examen i aprovació, si escau, de la proposta de declaració d’alienabi-litat i permuta de terrenys amb el Sr. Pere Font Llonch, a la zona de l’Avda. Dr. Mitjavila, limítrofs amb el Nou Centre Hospitalari (Antiga Tabacalera).

3. Examen i aprovació, si escau, de la proposta de declaració d’alienabi-litat i permuta de terrenys amb la Sra. Júlia Bonet Fité, per la remodelació dels entorns de Casa de la Vall.
A l’inici de la reunió, el M.I. Sr. Enric Dolsa ha sol.licitat la inclusió a l’ordre del dia de dos nous punts, que ha estat aprovada per assentiment. Es tracta dels següents:

4. Examen i aprovació, si escau, de la proposta de declaració d’alienabi-litat i permuta de terrenys amb el Sr. Antoni Fillet, de Casa Antonet, per l’eixampla de la Carretera General Núm. 3 a la zona del Pont de Les Mines.

5. Examen i aprovació, si escau, de la proposta de declaració d’alienabi-litat i permuta de terrenys amb els Srs. Josep Armengol(a) Peretell), Pere Bringué (a) Formiga), Elida Pastoret (a) Jaumet) i Rosa Pastoret (a) Rossa), per l’eixampla de la Carretera General Núm. 3 a la zona de les travessies de La Cortinada i Llorts.