Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 14/1990

Continuació de la Sessió tradicional de Sancogesma del dia 1 de juny de 1990, el 13 de juliol de 1990. 13/07/1990
PDF document icon Diari 14-1990, del 13 de Juliol.pdf — PDF document, 50 kB (52193 bytes)

1. Celebració de la Santa Missa.

2. Cobrament del tradicional tribut del Llot.

3. Examen de les reclamacions presentades a l’acta Núm. 4/1990, corres-ponent a la Sessió Extraordinària del dia 6 de febrer de 1990, i aprovació de l’esmentada acta.

4. Informe del M.I. Sr. Cap de Govern sobre l’orientació política general del Govern (Art. 76 del Reglament del Consell General).

5. Ordinacions.

6. Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels MM.II. Srs. Josep Garrallà, Jordi Mas i Josep Cases, Consellers Generals de les Parròquies de La Massana, Encamp i Sant Julià de Lòria, sobre radiodi-fusió.

7. Examen i, si escau, aprovació de la Proposició de Llei de modificació del Reglament d’Aplicació Núm. 20 de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

8. Examen i, si escau, aprovació de la Proposició de Llei de modificació del Reglament Laboral.

9. Examen pel procediment de lectura única i, si escau, aprovació del Projecte de Llei de ratificació d’un avenç de fons, aprovat pel Govern en la seva sessió del 4 d’abril proppassat.

10. Informació sobre la tramitació, debat i aprovació del dossier sobre la situació andorrana en el si del Consell d’Europa.

11. Informació sobre les reunions mantingudes per una Delegació del Consell General i del Govern amb els Serveis de SS.EE. els Coprínceps.

12. Examen i, si escau, aprovació d’una Proposta de declaració d’aliena-bilitat d’unes parcel.les situades al Carrer Prat de la Creu, a la zona dels entorns de Casa de la Vall, afectades per l’operació de permuta amb els Srs. Xavier Coma Dolsa, Joan Armengol Pal i Joan Cuberes Tomàs.