Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Vídeos / Sessions del Consell General / Any 2024 / 18-01-2024 Sessió ordinària del Consell General

18-01-2024 Sessió ordinària del Consell General

Sessió de preguntes al Govern

  • Punt únic: Preguntes al Govern amb resposta oral

 

  1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Pere Baró Rocamonde, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 10 de gener del 2024, relativa a les darreres informacions publicades sobre la multinacional Grifols, (Reg. Núm. 20)
  2. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Maria Àngels Ache Feliu, consellera general del Grup Parlamentari de Concòrdia, per escrit de data 9 de gener del 2024, relativa al desplegament del pla d'escola per valorar l'ús de les tauletes a les escoles, (Reg. Núm. 10).
  3. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Maria Àngels Ache Feliu, consellera general del Grup Parlamentari de Concòrdia, per escrit de data 9 de gener del 2024, relativa al desviament dels vols dirigits a l'aeroport d'Andorra - La Seu, (Reg. Núm. 11).
  4. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Núria Segués Daina, consellera general del Grup Parlamentari de Concòrdia, per escrit de data 9 de gener del 2024, relativa a les negociacions engegades pel Cos de Bombers d'Andorra amb el Govern per tal de millorar les seves condicions laborals i salarials, (Reg. Núm. 15).
  5. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada pel M. I. Sr. Pol Bartolomé Areny, conseller general del Grup Parlamentari de Concòrdia, per escrit de data 9 de gener del 2024, relativa a la compatibilitat de l'Acord d'associació amb les mesures de restricció de la inversió estrangera en immobles a Andorra, (Reg. Núm. 17).
DATA DE LA GRAVACIÓ
18/01/2024

CATEGORIA
Sessions ordinàries