Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Vídeos / Sessions del Consell General / Any 2023 / 19-01-2023 Sessió ordinària del Consell General (matí)

19-01-2023 Sessió ordinària del Consell General (matí)


  1. Examen i votació de l’Expedient per a la declaració d’alienabilitat d’una porció de terreny patrimonial del Govern a la plana del Babot d’Ordino.
  2. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei 23/2021, del 14 d'octubre, de taxes de l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra.
  3. Examen i votació del Projecte de llei de la professió de traductor i intèrpret, i traductor i intèrpret jurat, i de creació del Col·legi Oficial de Traductors i Intèrprets, i Traductors i Intèrprets Jurats d’Andorra (Cotija)
  4. Examen i votació del Projecte de llei de recerca en l’àmbit de la salut i la biomedicina.
  5. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni per a la protecció dels drets humans i de la dignitat de l’ésser humà respecte a les aplicacions de la biologia i de la medicina (Conveni sobre els drets humans i la biomedicina), fet a Oviedo el 4 d’abril de 1997.
  6. Examen i votació del Projecte de llei d’avaluació ambiental de projectes i de plans i programes.
  7. Examen i votació del Projecte de llei de mesures per a la reforma de la imposició directa i de modificació d’altres normes tributàries i duaneres.
DATA DE LA GRAVACIÓ
19/01/2023

CATEGORIA
Sessions ordinàries