Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Vídeos / Sessions del Consell General / Any 2023 / 13-07-2023 Sessió ordinària del Consell General

13-07-2023 Sessió ordinària del Consell General

Sessió de preguntes al Govern

Ordre del dia

 • Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 13 de juliol del 2023.
 1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Marc Monteagudo Torres, conseller general del Grup Parlamentari Andorra Endavant, per escrit de data 11 de juliol del 2023, relativa al nombre de demandes de residència rebutjades per un tema d'antecedents penals.
 2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Carine Montaner Raynaud, presidenta del Grup Parlamentari Andorra Endavant, per escrit de data 11 de juliol del 2023, relativa a les línies d'actuació del SAAS per solucionar el conflicte del transport sanitari assistit i no medicalitzat.
 3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Noemí Amador Pérez, presidenta suplent del Grup Parlamentari Andorra Endavant, per escrit de data 11 de juliol del 2023, relativa a la manca de places en les residències per a persones dependents i gent gran.
 4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Judith Salazar Álvarez, presidenta del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 12 de juliol del 2023, relativa als treballadors forans subcontractats per empreses andorranes en el marc d’una prestació de serveis entre empreses.
 5. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Susanna Vela Palomares, presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 26 de juny del 2023, relativa al dret a l’oblit oncològic, (Reg. Núm. 359). 
 6. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Susanna Vela Palomares, presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 28 de juny del 2023, relativa als serveis de transport sanitari assistit no medicalitzat, (Reg. Núm. 366). 
 7. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Judith Salazar Álvarez, presidenta del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 29 de juny del 2023, relativa al desplegament de la Llei 6/2022, del 31 de març, per a l’aplicació efectiva del dret a la igualtat de tracte i d’oportunitats i a la no-discriminació entre dones i homes (en endavant, Llei d'igualtat efectiva entre dones i homes), (Reg. Núm. 374).
 8. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada pel M. I. Sr. Pere Baró Rocamonde, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 30 de juny del 2023, relativa a la publicació per part de la Cambra de Comerç, de l'informe de conjuntura juliol-desembre 2022, publicat el 18 de maig de 2023, (Reg. Núm. 379). 
 9. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada pel M. I. Sr. Pol Bartolomé Areny, conseller general del Grup Parlamentari de Concòrdia, per escrit de data 3 de juliol del 2023, relativa a la designació dels ambaixadors d'Andorra, (Reg. Núm. 390). 
 10. Pregunta amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Núria Segués Daina, consellera general del Grup Parlamentari de Concòrdia, per escrit de data 3 de juliol del 2023, relativa a l’enduriment del reagrupament familiar, (Reg. Núm. 391).