Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Vídeos / Sessions del Consell General / Any 2022 / 24-11-2022 Sessió ordinària del Consell General

24-11-2022 Sessió ordinària del Consell General


  1. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació de l’Acord entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa en relació amb la demarcació i el manteniment de la frontera.
  2. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei 8/2005, del 21 de febrer, dels agents de circulació comunals.
  3. Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs i la M. I. Sra. Judith Salazar Álvarez, president i presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, i la M. I. Sra. Susanna Vela Palomares, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de recerca en l’àmbit de la salut i la biomedicina.
  4. Examen i votació del Projecte de llei de creació de reserves internacionals i accés del sistema financer a assistència en forma de provisió urgent de liquiditat
  5. Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 8/2013, del 9 de maig, sobre els requisits organitzatius i les condicions de funcionament de les entitats operatives del sistema financer, la protecció de l'inversor, l'abús de mercats i els acords de garantia financera.
  6. Nomenament d’un membre del Consell d’Administració de l’Autoritat Financera Andorrana.
  7. Examen i votació del Projecte de llei de mesures per respondre a les situacions de crisi energètica.
DATA DE LA GRAVACIÓ
24/11/2022

CATEGORIA
Sessions ordinàries