Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Vídeos / Sessions del Consell General / Any 2019 / 28-11-2019 Sessió ordinària del Consell General

28-11-2019 Sessió ordinària del Consell General


  1. Elecció d’un membre de la Comissió Permanent per cobrir la vacant produïda entre els electes en col·legi parroquial.
  2. Nomenament d’un membre suplent de la delegació del Consell General davant de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa.
  3. Informe anyal del Raonador del Ciutadà corresponent a l’any 2018.
  4. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum.
  5. Examen i votació de la Moció demanant a Govern que encarregui als consells d’administració d’Andorra Telecom i FEDA l’estudi de l’impacte econòmic per reduir substancialment les tarifes d’electricitat amb menor potència i els paquets bàsics de telefonia i comunicacions i que acordi la seva rebaixa amb efecte d’1 de gener del 2020, presentada pels M. I. Srs. Pere López Agràs, Susanna Vela Palomares i Carles Sánchez Rodríguez, consellers generals del Grup Parlamentari Socialdemòcrata.
  6. Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 14/2017, del 22 de juny, de prevenció i lluita contra el blanqueig de diners o valors i el finançament del terrorisme.
  7. Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de mesures urgents en matèria d’arrendaments d’habitatge i per millorar el poder adquisitiu.
DATA DE LA GRAVACIÓ
28/11/2019

CATEGORIA
Sessions ordinàries