Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Aprovada per majoria la llei de modificació de la Llei 32/2008, del 18 de desembre, del Cos de Banders

Aprovada per majoria la llei de modificació de la Llei 32/2008, del 18 de desembre, del Cos de Banders

Consell General, 5 de febrer del 2021

El Consell General en la seva sessió extraordinària d'aquest dijous ha tractat 3 punts en l’ordre del dia. En el decurs del Ple s’ha aprovat per majoria el Projecte de llei de modificació de la Llei 32/2008, del 18 de desembre, dels Cos de Banders, amb 17 vots a favor dels grups parlamentaris Ciutadans Compromesos, Liberal i Demòcrata i 9 vots en contra dels grups parlamentaris Socialdemòcrata i Terceravia + Unió Laurediana + Independents. La reserva d'esmena presentada al text pel grup parlamentari Socialdemòcrata ha estat desestimada per majoria pels grups de la majoria i el grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents s'hi ha abstingut.

La Proposició de llei qualificada de protecció de dades personals ha estat presa en consideració per unanimitat i també per unanimitat s’ha pres en consideració la Proposició de llei qualificada de la persona i de la família.

 

VÍDEO

Galeria d'imatges