Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Resultat de les votacions de la sessió ordinària del 23 de gener del 2020

Resultat de les votacions de la sessió ordinària del 23 de gener del 2020

El ple del Consell General ha començat aquest dijous fent la valoració del grau d'acompliment dels objectius del Programa estadístic 2018, presentat pel ministre d’Economia, Jordi Gallardo. Seguidament ha examinat i votat el punt relatiu a la Proposta d’acord sobre l’Estatut de l’artista, iniciativa del grup parlamentari Socialdemòcrata. El text transaccionat resultant ha estat aprovat per assentiment (text aprovat).

La Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei 9/2005, del 21 de febrer, qualificada del Codi Penal; i la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei 30/2018, del 6 de desembre, qualificada de seguretat pública han estat preses en consideració per l’assentiment de la Cambra.

El punt relatiu a l’examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari destinat a incrementar el capital fundacional per posar en funcionament la Fundació Cimera Iberoamericana ha estat aprovat per majoria per 20 vots a favor i 7 vots en contra i cap abstenció.

I per últim, la Proposta d’acord de reconeixement de la crisi climàtica i de declaració de l’estat d’emergència i ecològica ha estat transaccionada i aprovada per assentiment (text aprovat).

  

 

_____________________________________

Le Consell General (Parlement) lors de sa séance du 23 janvier 2020, dans l’exercice des compétences que lui attribue l’article 139 du Règlement du Consell General, approuva le suivant:                            

Accord de reconnaissance de la crise climatique et de déclaration de l’état d’urgence climatique et écologique

Galeria d'imatges