Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 16/2021

Sessió ordinària celebrada el dia 8 de juliol del 2021
PDF document icon Diari 16-2021 del 8 de juliol del 2021.pdf — PDF document, 759 kB (778168 bytes)
  1. Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pels M. I. Srs. Josep Pintat Forné, Joan Carles Camp Areny i Oliver Alís Salguero, president i consellers generals del Grup Parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents al Projecte de llei d’aprovació d’un pressupost extraordinari i d’actualització del Pla d’equilibri financer del pressupost extraordinari, destinat al finançament de les despeses i als menyscaptes derivats de la situació d’emergència sanitària causada pel nou coronavirus SARS-CoV-2.
  2. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni multilateral per a l’aplicació de les mesures relatives als convenis fiscals per prevenir l’erosió de la base imposable i el trasllat dels beneficis, adoptat el 25 de novembre del 2016 a París i que va entrar en vigor l’1 de juliol del 2018.
  3. Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 27/2008, del 20 de novembre, d’impostos especials.
  4. Examen i votació de la Petició d’autorització per prorrogar la facultat del Govern d'establir les restriccions i mesures previstes en els articles 4 de la Llei 30/2018, del 6 de desembre, qualificada de seguretat pública, i 59 de la Llei general de sanitat, del 20 de març de 1989.
  5. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació de l’Acord entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa relatiu a l’exercici de les activitats professionals dels familiars del personal diplomàtic, consular, tècnic i administratiu de les missions oficials.
  6. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de l’adhesió al Conveni sobre el comerç internacional d’espècies de fauna i flora salvatges amenaçades, adoptat a Washington, el 3 de març del 1973.