Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 17/2019

Sessió ordinària del dia 28 de novembre del 2019
PDF document icon Diari 17-2019 del dia 28 de novembre del 2019.pdf — PDF document, 568 kB (582,221 bytes)

1- Elecció d’un membre de la Comissió Permanent per cobrir la vacant produïda entre els electes en col·legi parroquial.

2- Nomenament d’un membre suplent de la delegació del Consell General davant de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa.

3- Informe anyal del Raonador del Ciutadà corresponent a l’any 2018.

4- Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum.

5- Examen i votació de la Moció demanant a Govern que encarregui als consells d’administració d’Andorra Telecom i FEDA l’estudi de l’impacte econòmic per reduir substancialment les tarifes d’electricitat amb menor potència i els paquets bàsics de telefonia i comunicacions i que acordi la seva rebaixa amb efecte d’1 de gener del 2020, presentada pels M. I. Srs. Pere López Agràs, Susanna Vela Palomares i Carles Sánchez Rodríguez, consellers generals del Grup Parlamentari Socialdemòcrata.

6- Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 14/2017, del 22 de juny, de prevenció i lluita contra el blanqueig de diners o valors i el finançament del terrorisme.

7- Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Pere López Agràs, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de mesures urgents en matèria d’arrendaments d’habitatge i per millorar el poder adquisitiu.