Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Vídeos / Sessions del Consell General / 2011-11-24 Sessió ordinària del Consell General

2011-11-24 Sessió ordinària del Consell General


1. Elecció d’un membre de la Comissió Permanent del Consell General.

2. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de l'impost sobre el valor afegit.

3. Examen i votació de les liquidacions de comptes del Consell General, dels òrgans que hi estan vinculats, del Tribunal Constitucional, de l’Administració general, de les entitats parapúbliques, de dret públic i altres organismes, així com de les societats públiques participades per l’Administració general, corresponents als exercicis del 2008 i 2009, i dels resultats de l’informe del Tribunal de Comptes en relació a les transferències fetes als comuns, corresponents als mateixos exercicis.

4. Examen i votació de l’informe de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost relatiu a l’Informe 1/2011 del Tribunal de Comptes corresponent a les despeses electorals relatives a les eleccions al Consell General celebrades l’abril del 2011.

5. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades del seminari de formació dels avaluadors del 4t cicle del GRECO, que tindrà lloc a Andorra el 9 de novembre del 2011.

6. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a la fase inicial del projecte d'implementació del passaport biomètric de segona generació relativa a l'adequació del sistema d'informació actual.

7. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de mesures complementàries a les mesures de la Llei 93/2010, de 16 de desembre, de promoció de l'activitat econòmica i social, i de racionalització i d'optimització dels recursos de l'Administració.

8. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de protecció contra el tabaquisme passiu ambiental.

9. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord monetari entre el Principat d'Andorra i la Unió Europea.

10. Declaració institucional del Dia Internacional contra la violència de gènere.

DATA DE LA GRAVACIÓ
24/11/2011

CATEGORIA
Sessions ordinàries