Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / La Xarxa de joves parlamentaris de l’OSCE-PA es reuneix a Viena per constituir el seu comitè executiu i començar a treballar en un punt suplementari de joventut que sotmetran a l’aprovació de l’Assemblea durant la Sessió anual del juliol.

La Xarxa de joves parlamentaris de l’OSCE-PA es reuneix a Viena per constituir el seu comitè executiu i començar a treballar en un punt suplementari de joventut que sotmetran a l’aprovació de l’Assemblea durant la Sessió anual del juliol.

Roger Padreny és escollit membre del comitè executiu de la Xarxa de Joves parlamentaris de l’OSCE-PA.

El membre de la Delegació del Consell General a l’OSCE-PA, Roger Padreny, ha participat a la segona reunió de la Xarxa de joves parlamentaris de l’OSCE-PA, constituïda el passat mes de desembre, i que s’ha celebrat en format presencial a Viena.

La reunió ha servit per constituir un Comitè Executiu integrat per 5 joves parlamentaris entre els quals hi ha el parlamentari andorrà, Roger Padreny. 

L’objectiu d’aquest comitè serà la gestió i coordinació dels treballs de la Xarxa de joves parlamentaris així com treballar en qüestions de joventut per influir dins l’àmbit de treball de l’Assemblea parlamentària de l’OSCE-PA. El primer objectiu que s’han marcat és treballar un punt suplementari en qüestions de joventut que serà sotmès a l’aprovació de l’Assemblea el proper mes de juliol durant la Sessió anual.

Durant aquesta primera trobada, els joves parlamentaris han mantingut reunions  amb Anastasia Fusco, assessoraen joventut i seguretat de l’OSCE (branca governamental), representants de l’Oficina de l'OSCE per a Institucions Democràtiques i Drets Humans, i també, amb membre del Grup d’amics de la Joventut i la Seguretat (GoFYS), un fòrum amb seu a Viena centrat en impulsar l’agenda de la Joventut i la Seguretat dins l’OSCE i tota la seva àrea d’influència. 

D’altra banda, la xarxa de joves parlamentaris continuarà treballant online i també amb més trobades presencials. La propera tindrà lloc a Andorra, per acabar de tancar el text que es trametrà a l’Assemblea parlamentària perquè l’aprovi.

 

Galeria d'imatges