Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Xavier Espot és escollit el nou Cap de Govern

Xavier Espot és escollit el nou Cap de Govern

Xavier Espot, el candidat del Grup Parlamentari Demòcrata ha estat elegit aquest dimecres Cap de Govern d'Andorra amb el suport dels consellers generals del Grup Parlamentari Liberal i del Grup Parlamentari Ciutadans Compromesos.

En el debat d'aquest matí celebrat a l’hemicicle del Consell General ha intervingut el Grup Parlamentari Ciutadans Compromesos representat pel seu president, Carles Naudi; el president del Grup Parlamentari Tercera Via, Josep Pintat; el president del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo, la presidenta suplent del Grup Socialdemòcrata, Rosa Gili i finalment el president del Grup Demòcrata, Carles Enseñat.

Aquesta tarda i després de dues jornades de debat s'ha procedit a la votació en la qual Xavier Espot ha obtingut la majoria absoluta.

El candidat del Grup Demòcrata ha rebut 17 vots a favor i 4 abstencions i el candidat del Grup Socialdemòcrata, Pere López, ha rebut 7 vots a favor.

Xavier Espot està previst que juri el càrrec de Cap de Govern demà dijous, 16 de maig, a les 12 h, a l’hemicicle de la Casa de la Vall.

 

[VÍDEO 14-05-2019]

[VÍDEO 15-05-2019 matí]

[VÍDEO 15-05-2019 tarda]Galeria d'imatges