Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Visita del president del Parlament de Montenegro

Visita del president del Parlament de Montenegro

Consell General, 14 de gener de 2019.

El president del Parlament de Montenegro, Ivan Brajovic, acompanyat d'una delegació del seu país, visita aquests dies Andorra convidat pel síndic general, Vicenç Mateu. Les relacions interparlamentàries entre tots dos països s'han reforçat aquests últims anys en el marc de la Conferència de Presidents de Parlament dels Petits Estats Europeus i la visita d'ara pretén explorar vies d'intercanvi i cooperació en matèries com poden ser el turisme o la innovació tecnològica.

El president del Parlament de Montenegro ha estat rebut aquest migdia pel síndic general, Vicenç Mateu, i la subsíndica general, Mònica Bonell, amb qui ha pogut visitar el nou edifici del Consell General i la Casa de la Vall. A la visita també hi ha participat el president de la Comissió Legislativa de Política Exterior, Carles Enseñat.

Posteriorment, la delegació de Montenegro, juntament amb el síndic general i la subsíndica general, s'ha traslladat a Caldea on, a més de visitar el centre termolúdic, han pogut assistir a una presentació d'Actua de la mà del ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya. Allà Brajovic ha pogut conèixer diferents projectes, com ara el CityScope.

Durant el dia de demà es preveu que el president del Parlament de Montenegro es reuneixi amb la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, abans de ser rebut pel cap de Govern, Antoni Martí. L'estada de la delegació montenegrina finalitzarà amb una presentació d'Andorra Turisme i la visita de les pistes d'esquí de Soldeu.

Galeria d'imatges