Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Visita del grup d'amistat Parlament Europeu - Consell General

Visita del grup d'amistat Parlament Europeu - Consell General

Consell General, 4 d'octubre de 2018.

Demà divendres, 5 d'octubre, visitarà Andorra un grup d'eurodiputats, tots ells membres del grup d’amistat Parlament Europeu-Andorra. El grup, que ha estat convidat per la Comissió Legislativa de Política Exterior, està format pels Srs. Santiago Fisas (PP), Juan Fernando López Aguilar (PSOE), Francesc Gambús (UDC), Jordi Solé (ERC) i Ramón Tremosa (CDC).

L’objectiu de la visita és formalitzar la creació del grup d’amistat Parlament Europeu-Consell General i oferir-los una sessió informativa sobre les reformes estructurals fetes els darrers anys al model econòmic andorrà (l’obertura econòmica a la inversió estrangera en tots els sectors i la profunda reforma fiscal -introducció de l’impost de societats i l’impost sobre els ingressos de les persones físiques, la unificació dels diferents impostos indirectes en un de sol tipus TVA i la signatura d’acords bilaterals de no doble imposició). 

El Sr. Juan Fernando López Aguilar, eurodiputat membre del grup d’amistat i a més a més, ponent permanent del Parlament Europeu per a l’Acord d’Associació AMS i la UE, aprofitarà la visita a Andorra, per mantenir reunions bilaterals amb els diferents grups polítics del Consell, el Govern, actors econòmics, sindicats, representants dels coprínceps i els ambaixadors d'Espanya i de França a Andorra. L’objectiu d’aquestes trobades serà preparar un informe sobre la situació d'Andorra per presentar al Parlament Europeu la propera primavera.

Galeria d'imatges