Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Trobada parlamentària França-Andorra

Trobada parlamentària França-Andorra

24 febrer del 2022

Aquesta setmana el grup damistat Andorra-França del Consell General, està en desplaçament a França convidat per la presidenta del grup damistat de lAssemblée Nationale, Bénédicte Taurine, diputada de lArieja.

Pere López, Berna Coma, Mònica Bonell, Marc Magallon, Carles Naudi i Roger Padreny han estat els consellers generals rebuts a París aquest dimarts i dimecres, i a banda de trobar- se amb  parlamentaris francesos membres del grup damistat França-Andorra tant de lAssemblée Nationale com del Sénat, han mantingut reunions amb representants del Govern francès, en concret, representants del Ministeri d’Europa i els Afers exteriors, on han tractat del turisme i de lestat davançament de les negociacions per arribar a un acord dassociació amb la Unió Europea. Pel que fa al turisme, s’ha aprofitat per compartir els diferents projectes en curs en vistes a identificar temes dinterès comuns i fomentar els contactes entre els actors implicats. 

Pel que fa a les negociacions amb la UE, els representants andorrans han agraït la voluntat francesa dimpulsar les negociacions de l’Acord entre la Comissió Europea i Andorra, durant la seva presidència del Consell de la UE d’aquest semestre en curs.

Berna Coma, Mònica Bonell, Carles Enseñat, Marc Magallon, Raül Ferré i Jordi Font són els membres de la delegació andorrana que estan avui a l Arieja per participar en les diverses activitats programades en matèria de turisme, formació i agricultura on aprofitaran per trobar-se amb diversos actors i responsables locals per informar-se dels seus projectes i veure possibles noves sinèrgies i col.laboracions.

En totes les reunions que estan tenint lloc en el decurs daquest desplaçament, la delegació andorrana està reafirmant la seva voluntat de treballar per al reequilibri de les relacions a tots nivells amb França i està constatant molt positivament les bones relacions existents amb França.

 

Galeria d'imatges