Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Trobada del grup d’amistat Parlament Europeu-Consell General

Trobada del grup d’amistat Parlament Europeu-Consell General

Trobada parlamentària. Consell General, 19 de novembre de 2018.

Dimecres passat, 14 de novembre, va desplaçar-se a Estrasburg una delegació d’Andorra per trobar-se amb varis eurodiputats membres del grup d’amistat PE-Andorra. En total, durant aquest desplaçament, la delegació andorrana va poder reunir-se amb una vintena d’europarlamentaris. L’objectiu de la visita va ser oferir-los una sessió informativa sobre les reformes estructurals fetes els darrers anys al model econòmic andorrà. La sessió informativa va ser presidida per la delegació andorrana i el President i vicepresident del Grup d’amistat del Parlament Europeu-Andorra, Santiago Fisas (Espanya) i Eric Andrieu (França), respectivament. 

Per part del Consell General, la delegació estava integrada pels consellers generals Carles Enseñat, Carles Naudi i Pere López. A més, van assistir a la trobada la secretària d'Estat d'Afers Financers Internacionals, Clàudia Cornella; el director general del Departament de Tributs i de Fronteres, Albert Hinojosa; el cap de la Unitat d'Intel·ligència Financera d'Andorra (Uifand), Carles Fiñana; i el director general de l'Autoritat Financera Andorrana (AFA), Ramon López.

La propera trobada d’aquest grup d’amistat es preveu que sigui a Andorra el proper mes de gener per tractar el medi ambient i la nova economia, el sistema d’afers socials andorrà i el sistema educatiu andorrà.

Galeria d'imatges