Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Recerca de solucions relacionades amb la #COVID-19.

Recerca de solucions relacionades amb la #COVID-19.

 

L’Organització Xarxa per a solucions per al desenvolupament sostenible (SDSN) i l’Associació Parlamentaris per a objectius globals han unit esforços per organitzar un seguit de seminaris online adreçats als parlamentaris sobre la recerca de solucions relacionades amb la COVID-19.

El proper dilluns 15 de febrer tindrà lloc el primer d’ells i se centrarà en el Lideratge parlamentari per a l’Agenda 2030.

En aquest seminari virtual hi participarà la síndica general, Roser Suñé (GPD), i el conseller general, Ferran Costa, i entre els ponents hi figuren :

-Jeffrey Sachs, professor d’economia de fama mundial, líder en desenvolupament sostenible i assessor sènior de les Nacions Unides.

-Peter Hotez, metge-científic reconegut internacionalment en malalties tropicals i en el desenvolupament de vacunes i co-President de la Comissió Lancet Covid-19.

 

A partir de la premissa que cal una resposta eficaç per a la pandèmia del COVID-19 i les grans conseqüències econòmiques i socials d’aquesta que no deixi ningú enrere, es vol oferir un espai de debat, amb interaccions entre parlamentaris participants i experts, que afavoreixi un intercanvi enriquidor i constructiu d’informacions i pràctiques.

Galeria d'imatges