Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Roger Padreny participa en la cinquena reunió de la Xarxa de joves parlamentaris de l’OSCE-PA que s’ha celebrat a Erevan, Armènia

Roger Padreny participa en la cinquena reunió de la Xarxa de joves parlamentaris de l’OSCE-PA que s’ha celebrat a Erevan, Armènia

Consell General, 14 de novembre del 2022

Les jornades de treball van començar ahir on es van abordar les amenaces per a la democràcia i els reptes de seguretat que ha de fer front la regió de l’OSCE, així com el paper que han de jugar els joves polítics i parlamentaris per fer front a aquestes  amenaces a la seguretat.

Els participants també van tenir l’oportunitat de reunir-se amb representants de ONG de joventut d’Armènia. Al vespre, els participants van ser convidats a un sopar ofert pel president del parlament armeni, Alen Simonyan.

Les jornades de treball s’han reprès aquest matí amb una reunió amb el vice-ministre d’Afers Exteriors de la República d’Armènia, Vahe Gevorgyan així com amb el president de la República d’Armènia, Vahgn Khachaturyan. Finalment els joves parlamentaris també han mantingut una trobada amb el secretari del Consell de Seguretat de la República d’Armènia, Armen Grigoryan.

A la reunió hi ha participat una desena de parlamentaris, membres de l’OSCE-PA i menors de 35 anys, entre ells hi ha assistit el conseller general, Roger Padreny, com a membre de la Delegació del Consell General a l’OSCE-PA.

Aquesta és la cinquena trobada de la Xarxa de joves parlamentaris que es va constituir el mes de desembre de l’any 2021. El Consell General també va acollir durant el passat mes de juny la tercera reunió la qual va finalitzar amb l’aprovació de la Declaració d’Andorra un document que neix amb l’objectiu de promoure la participació dels joves en l’elaboració d’una estratègia i un pla per a la joventut o l’adopció de mecanismes de control per fomentar una millor comunicació i transparència sobre el treball que realitza l’Assemblea parlamentària de l’OSCE en matèria de joventut.

Galeria d'imatges