Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El síndic general i la presidenta de la delegació del Consell General a l’APCE es reuneixen amb la delegació de Mònaco

El síndic general i la presidenta de la delegació del Consell General a l’APCE es reuneixen amb la delegació de Mònaco

Conferència Europea de Presidents de Parlaments

El dia 15 de setembre, aprofitant que té lloc a Estrasburg la Conferència Europea de Presidents de Parlaments, organitzada per l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa (APCE), el Sr. Vicenç Mateu, síndic general, la Sra. Meritxell Mateu, presidenta de la delegació del Consell General a l’APCE i el Sr. Josep Hinojosa, secretari general del Consell General, s’han reunit amb una delegació monegasca, formada pel Srs. Christophe Steiner, president del Parlament de Mònaco, i Jean-Charles Allavena, president de la delegació monegasca a l’APCE, a fi d’intercanviar impressions sobre les negociacions que ambdós països estan duent a terme amb la Unió Europea.

A aquesta reunió també hi devia assistir la delegació de San Marino, però degut als darrers esdeveniments que han tingut lloc en aquest país, han hagut d’anul·lar la seva participació.

D’altra banda, el Síndic general també ha mantingut converses amb diversos presidents de parlaments com el Sr. Albert Frick, president del Parlament de Liechtenstein; la Sra. Ana Pastor, presidenta del Congrés dels Diputats del Regne d’Espanya; el Sr. Einar Gudfinnsson, president del Parlament d’Islàndia; entre altres.

Galeria d'imatges