Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Resultats de les votacions de la sessió ordinària del 3 de desembre del 2015

Resultats de les votacions de la sessió ordinària del 3 de desembre del 2015

  • 1. Examen i votació de les liquidacions de comptes del Consell General, dels òrgans que hi estan vinculats, del Tribunal Constitucional, de l’Administració general, de les entitats parapúbliques, de dret públic i altres organismes, així com de les societats públiques participades per l’Administració general, corresponents a l’exercici del 2013, i dels resultats de l’informe del Tribunal de Comptes en relació a les transferències fetes als comuns, corresponent al mateix exercici.

Aprovada per assentiment

  • 2. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei qualificada de la nacionalitat del 5 d’octubre de 1995.

No ha estat presa en consideració: 5 vots a favor i 23 vots en contra

Tramitació closa

  • 3. Nomenament de dos membres de la delegació del Consell General davant de l'Assemblea Parlamentària de l'Organització per a la Seguretat i Cooperació Europea, (OSCE-PA).

Aprovada per assentiment

  • 4. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i el Gran Ducat de Luxemburg per evitar les dobles imposicions i prevenir l’evasió i el frau fiscals en matèria d’impostos sobre la renda i sobre el patrimoni.

Aprovada per assentiment

  • 5. Examen i votació del Projecte de llei de modificació dels estatuts de la societat Ramaders d’Andorra, SA.

Aprovada per assentiment

  • 6. Examen i votació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i el Regne d’Espanya sobre cooperació en matèria de lluita contra la delinqüència i seguretat.

Aprovada per assentiment

  • 7. Examen i votació de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei 10/2007, del 17 de maig, qualificada de modificació de la Llei qualificada 11/2003, de modificació de l'article 7 i de supressió dels articles 8 i 9 de la Llei qualificada de transferències als comuns, del 27 de juny.

Vot final del text:

Circumscripció parroquial: 14 vots a favor

Circumscripció nacional: 9 vots a favor, 2 vots en contra i 3 abstencions

Aprovada per majoria


 

VÍDEO

Galeria d'imatges