Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Resultat de les votacions de la sessió ordinària del 10 de març del 2022.

Resultat de les votacions de la sessió ordinària del 10 de març del 2022.

Consell General, 10 de març del 2022

El Consell General en la seva sessió ordinària d'aquest dijous ha tractat dos punts en l’ordre del dia. El debat s’ha iniciat amb el nomenament de dos membres del Consell d’Administració de l’Autoritat Financera Andorrana. En aquest sentit, el Ple ha aprovat per majoria el nomenament dels Srs. Josep Maria Capella Fernández i Maanan Aouraghe Bendada, membres del Consell d’Administració de l’Autoritat Financera Andorrana.

El candidat, el Sr. Josep Maria Capella Fernández ha estat elegit en la primera votació per 22 vots a favor, cap en contra i cap abstenció. El Sr. Maanan Aouraghe Bendada ha estat elegit en la segona votació per 17 vots a favor (GPD+GPL+GPCC+GPTULI), 5 en contra (GPS) i cap abstenció, al no assolir la majoria requerida en primera votació.

L’últim punt tractat ha estat el relatiu a la Petició d’autorització per prorrogar la facultat del Govern d'establir les restriccions i mesures previstes en els articles 4 de la Llei 30/2018, del 6 de desembre, qualificada de seguretat pública, i 59 de la Llei general de sanitat, del 20 de març de 1989, segons acord del 21 de febrer del 2022. El text ha estat aprovat per assentiment. Així doncs, es prorroguen dos mesos més per poder aplicar les mesures contra la Covid-19.

Galeria d'imatges