Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Resultat de les votacions de la sessió ordinària del Consell General del 23 de novembre de 2017

Resultat de les votacions de la sessió ordinària del Consell General del 23 de novembre de 2017

  • 1- Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 17/2017, del 20 d’octubre, de règim fiscal de les operacions de reorganització empresarial i de modificació de la Llei 95/2010, del 29 de desembre, de l’impost sobre societats; de la Llei 5/2014, del 24 d’abril, de l’impost sobre la renda de les persones físiques; de la Llei 21/2014, del 16 d’octubre, de bases de l’ordenament tributari; de la Llei 20/2007, del 18 d’octubre, de societats anònimes i de responsabilitat limitada, i de la Llei 21/2006, del 14 de desembre, de l’impost sobre les plusvàlues en les transmissions patrimonials immobiliàries

Aprovat per majoria: 19 vots a favor i 8 abstencions

  • 2- Examen i votació del Projecte de llei de suplement de crèdit destinat a finançar la redacció del Pla de mobilitat integral de la vall central d’Andorra.

Aprovat per assentiment

  • 3- Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari destinat a finançar l’obra d’ampliació de les dependències del Consell Regulador Andorrà del Joc.

Aprovat per majoria: 24 vots a favor i 3 vots en contra

  • 4- Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari destinat a finançar un sistema d’informació per gestionar i controlar el registre i la classificació dels allotjaments turístics d’Andorra.

Aprovat per assentiment

  • 5- Examen i votació del Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses de béns corrents i serveis del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, en l’àmbit de l’acció cultural i en el de manteniment i difusió dels museus.

Aprovat per majoria: 24 vots a favor, 3 vots en contra

  • 6- Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada de relacions laborals.

Presa en consideració: 23 vots a favor i 3 vots en contra

  • 7- Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada d’acció sindical i patronal.

Presa en consideració: 23 vots a favor i 3 vots en contra

  • 8- Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada de mesures de conflicte col·lectiu.

Presa en consideració: 23 vots a favor i 3 abstencions

  • 9- Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei de creació i funcionament del raonador del ciutadà, del 4 de juny de 1998.

Aprovat per assentiment

  • 10- Nomenament del Raonador del Ciutadà.

Sr. Marc Vila Amigó: 22 vots a favor, 1 vot en contra i 3 abstencions


VÍDEO DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA

 

Galeria d'imatges