Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Resultat de les votacions de la sessió ordinària del Consell General del 22 de juny de 2017

Resultat de les votacions de la sessió ordinària del Consell General del 22 de juny de 2017

 

  • 1- Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació de l’Acord entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern de la República Francesa relatiu a la millora de la viabilitat de les carreteres nacionals 20, 320 i 22 entre Tarascon-sur-Ariège i la frontera francoandorrana.

Aprovat per assentiment. 

  • 2- Examen i votació del Projecte de llei d’ordenació i supervisió d’assegurances i reassegurances del Principat d’Andorra.

Aprovat per assentiment. 

  • 3- Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per adquirir una parcel.la de terreny situada a la partida del Pedral d’Encamp que s’ha d’incorporar a l’Escola Andorrana.

Aprovat majoria: 26 vots a favor i 1 vot en contra.

  • 4- Nomenament d’un membre suplent de la delegació del Consell General davant de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa.

Aprovat per assentiment. 

  • 5- Examen i votació del Projecte de llei de prevenció i lluita contra el blanqueig de diners o valors i el finançament del terrorisme.

Aprovat per assentiment.

  • 6- Examen i votació de la Moció instant al Govern a revocar la declaració com a projecte d’interès nacional de la construcció d’una plataforma esquiable al peu de la pista Avet de l’estació Soldeu - El Tarter., així com d’un aparcament soterrat que presti funcions logístiques quan es desenvolupen competicions d’esquí d’alt nivell internacional donada que aquesta declaració no és conforme amb la legislació vigent, presentada pels M. I. Srs. Pere López Agràs, Gerard Alís Eroles i Rosa Gili Casals, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt.

Refusada per majoria: 21 vots a favor i 16 vots en contra.


VÍDEO

Galeria d'imatges