Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Resultat de les votacions de la sessió ordinària del 25 de juny del 2020

Resultat de les votacions de la sessió ordinària del 25 de juny del 2020

Consell General, 26 de juny del 2020

 

El ple del Consell General ha començat aquest dijous debatent la Proposició de llei de modificació de la Llei 5/2020, del 18 d’abril, de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2, iniciativa del grup parlamentari Socialdemòcrata. La Proposició de llei ha estat desestimada per majoria per sis vots a favor, 9 en contra i cap abstenció.

Els  dos punts relatius a l’examen i votació de l'esmena de l’article 8.2e) de l’Estatut de la Cort Penal Internacional (CPI), adoptada a la Haia, Països Baixos, el 26 de novembre del 2015 han estat aprovats per unanimitat.

El text del Projecte de llei de modificació de la Llei 9/2014, del 3 de juny, d’ajuts a l’estudi ha estat agrupat en dues parts per ser votat resultant aprovat per assentiment i majoria respectivament.

I per últim, el Projecte de Llei de mesures de racionalització econòmica i de recursos humans del sector públic i de reducció salarial dels càrrecs electes i de lliure designació de les entitats públiques ha estat aprovat per unanimitat.

  

Galeria d'imatges