Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Resultat de les votacions de la sessió ordinària del 12 de desembre del 2019

Resultat de les votacions de la sessió ordinària del 12 de desembre del 2019


El Consell General en la seva sessió ordinària d’aquest dijous ha examinat i votat el punt relatiu a l’escrit d’oposició presentat per la Sra. Judith Salazar (GPS), a la Publicació de la renovació de la reserva referida a l’article 30, paràgraf 2, emesa per Andorra en el moment de la ratificació del Conveni del Consell d’Europa sobre la prevenció i la lluita contra la violència envers les dones i la violència domèstica. Aquest punt ha estat desestimat per majoria amb 7 vots a favor i  21 vots en contra.

La resta dels Tractats Internacionals debatuts durant el matí, relatius a la Proposta d’aprovació de l’adhesió al Conveni marc de l’OMS per al control del tabac; a l’Acord relatiu al transport ocasional de viatgers amb autocar i autobús (Acord Interbús); i a la Proposta d’aprovació de la ratificació del Tractat relatiu a la transmissió electrònica de sol·licituds de cooperació jurídica internacional entre autoritats centrals han resultat tots ells aprovats per assentiment.

Les esmenes a la totalitat presentades pel GP Terceravia + UL + I i Socialdemòcrata, al Marc pressupostari de l’Administració general de l’Estat per al temps corresponent al mandat 2020-2023 han estat desestimades per 11 vots a favor i 17 vots en contra, no havent-hi cap abstenció. Així doncs, el Marc pressupostari queda aprovat per majoria. 

El sisè punt de l’ordre del dia relatiu al Projecte de llei de creació del Col·legi Oficial d’Arquitectes Tècnics del Principat d’Andorra (COAT) ha estat aprovat per assentiment.

I per últim, el Projecte de llei de mesures urgents en matèria d’arrendaments d’habitatge i per millorar el poder adquisitiu ha estat aprovat per majoria amb 22 vots a favor i  4 vots en contra.

 

 

 

Galeria d'imatges