Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Resultat de la sessió ordinària del Consell General del 24 de setembre

Resultat de la sessió ordinària del Consell General del 24 de setembre

 

El Consell General en la seva sessió ordinària ha tractat 5 punts en l’ordre del dia, a més de les 19 preguntes al Govern amb resposta oral.

En el decurs del Ple s’ha donat compte de l’Informe de la Comissió Permanent sobre els afers tractats fora el període de sessions, així com l’aprovació per assentiment del Projecte de llei de creació del Col·legi Oficial de Podòlegs d’Andorra i la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Principat d'Andorra i la República de Corea per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

El punt relatiu a la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i el Regne d’Espanya per evitar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i prevenir l’evasió fiscal ha estat aprovat per majoria, amb 18 vots a favor i 7 abstencions.

També per majoria s’ha pres en consideració la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei 10/2007, del 17 de maig, qualificada de modificació de la Llei qualificada 11/2003, de modificació de l’article 7 i de supressió dels articles 8 i 9 de la Llei qualificada de transferències als comuns, del 27 de juny, amb 24 vots a favor i 1 vot en contra.

 

09h00: VÍDEO 

12h00: VÍDEO

15h15: VÍDEO

17h35: VÍDEO

 

Foto1

 

 


Galeria d'imatges