Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Resultats de les votacions de la sessió ordinària del Consell General del 28 de juny de 2016

Resultats de les votacions de la sessió ordinària del Consell General del 28 de juny de 2016


  • 1- Informe de la Comissió Tècnica de traspàs del Servei d’Emissions del Copríncep Episcopal al Govern d’Andorra.
Aprovat per assentiment

  • 2- Examen i votació de les liquidacions de comptes del Consell General, dels òrgans que hi estan vinculats, del Tribunal Constitucional, de l’Administració general, de les entitats parapúbliques, de dret públic i altres organismes, així com de les societats públiques participades per l’Administració general, corresponents a l’exercici del 2014, i dels resultats de l’informe del Tribunal de Comptes en relació a les transferències fetes als comuns, corresponent al mateix exercici.
Aprovat per assentiment

  • 3- Examen i votació del Projecte de llei de revocació definitiva de la Universitat de les Valls (UdV).
Aprovat per majoria: 24 vots a favor i 3 abstencions

  • 4- Examen i votació del Projecte de llei de creació de l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra (AQUA).
Aprovat per majoria: 24 vots a favor i 3 abstencions

  • 5- Examen i votació del Projecte de llei de creació del Col·legi Oficial de Tècnics Ortopèdics d’Andorra.
Aprovat per assentiment

  • 6- Examen i votació del Projecte de llei de tinença i de protecció d’animals.
Aprovat per majoria: 23 vots a favor i 3 abstencions

  • 7- Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei transitòria de procediments judicials, del 21 de desembre de 1993, i de la Llei 16/2014, del 24 de juliol, de modificació de la Llei transitòria de procediments judicials, del 21 de desembre de 1993.
Aprovat per assentiment

  • 8- Examen i votació de la Moció instant al Govern a què implementi els canvis necessaris per a comptabilitzar dins del termini dels 60 dies fixats per la Llei 22/2013 del 28 de novembre de mesures contra la morositat per a satisfer els pagaments als proveïdors, els dies que els departaments dels diferents ministeris del Govern utilitzen per a revisar les factures o certificacions dels projectes adjudicats abans del seu enviament al departament d’Intervenció del Ministeri de Finances, abans del 31 de desembre del 2016, presentada pels M. I. Srs. Jordi Gallardo Fernández, Judith Pallarés Cortés i Carine Montaner Raynaud, consellers generals del Grup Parlamentari Liberal.
Aprovat per assentiment

  • 9- Examen i votació de la Moció instant al Govern que en la propera modificació d'estatuts de la societat andorrana Turisme SAU que el Govern vol entrar a tràmit parlamentari al Consell General, s’impulsi la modificació de la composició del Consell d’Administració de manera que 2 dels seus representants siguin escollits per dues terceres parts del Consell General, essent aquests acreditats experts del sector turístic, i fins a 2 representants més del Consell d’Administració siguin escollits entre els 7 comuns d'Andorra, presentada pels M. I. Srs. Josep Pintat Forné, Jordi Gallardo Fernández, Joan Carles Camp Areny, Ferran Costa Marimon, Josep Majoral Obiols, Judith Pallarés Cortés, Carine Montaner Raynaud i Carles Naudi d’Areny-Plandolit Balsells, consellers generals del Grup Parlamentari Liberal.
Refusada: 13 vots a favor i 14 vots en contra

  • 10- Examen i votació de la Moció instant al Govern a modificar el Reglament de les prestacions d'incapacitat temporal de la seguretat social en el sentit de revocar el punt c) de l'Article 10.1 publicat al BOPA número 43 del 3 de juny del 2015, en un termini màxim d'un mes, presentada pels M. I. Srs. Pere López Agràs, Rosa Gili Casals i Gerard Alís Eroles, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt.
Refusada: 13 vots a favor i 14 vots en contra

VÍDEO

 


Galeria d'imatges

« Juny 2023 »
Juny
DlDtDcDjDvDsDg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Xarxes Socials

Jurament del Cap de Govern, Xavier Espot. 12/05/2023