Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Representació del Consell General en la Xarxa de joves parlamentaris de l'OSCE-PA a l’Assemblea parlamentària del Consell d’Europa.

Representació del Consell General en la Xarxa de joves parlamentaris de l'OSCE-PA a l’Assemblea parlamentària del Consell d’Europa.

La Comissió d’Afers Polítics i Democràtics de l’Assemblea parlamentària del Consell d’Europa convida al conseller general, Roger Padreny, com a membre de la Xarxa de joves parlamentaris de l’OSCE-PA. A la reunió també hi ha pres part Mònica Bonell, membre titular de la referida Comissió.

La Comissió d’Afers Polítics i Democràtics  de l’Assemblea parlamentària del Consell d’Europa està estudiant la possibilitat de crear un partenariat de joventut, és per aquest motiu que durant la reunió que ha celebrat avui a París ha inclòs en l’ordre del dia una ponència sobre aquesta qüestió on hi ha intervingut Spyros Papadatos, president del Consell Consultiu sobre joventut del Consell d’Europa i Roger Padreny, com a membre de la Xarxa de joves parlamentaris de l’Assemblea parlamentària de l’OSCE-PA.

Padreny ha exposat als membres de la Comissió els objectius i finalitats de la Xarxa de joves parlamentaris de l’OSCE-PA que passen per apropar als ciutadans més joves aquesta organització internacional i alhora que dita organització inclogui la perspectiva de joventut dins dels seus òrgans i treballs interns. També representa una oportunitat per als joves parlamentaris alhora de fer escoltar la seva veu i expressar les seves inquietuds i preocupacions .

Des de la seva creació, fa tot just una mica més d’un any, la Xarxa de joves parlamentaris de l’OSCE-PA ja compta amb una vintena de membres, tots ells menors de 35 anys i membres de l’Assemblea parlamentària, entre els quals hi ha el parlamentari andorrà, Roger Padreny, el qual n’ha està un dels principals impulsors.

En la seva intervenció Roger Padreny també ha expressat que la creació d’aquesta Xarxa de joves parlamentaris és un exemple del que un parlament petit com el Consell General pot fer en el marc de les organitzacions internacionals parlamentàries on participa.

Roger Padreny ha estat acompanyat per la consellera general, Mònica Bonell, la qual és membre titular de la Comissió d’Afers Polítics i Democràtics de l’Assemblea parlamentària del Consell d’Europa.

 

Consell General, 13 de desembre del 2022

 

 

  • Noticies relacionades

OSCE PA’s Padreny speaks about youth perspective at PACE meeting in Paris

 

Galeria d'imatges